Avižiniai blyneliai
Ingridientai:
- pienas 2/3 puodelio
- avižiniai dribsniai 1 puodelis
- kiaušiniai 2 vnt.
- aliejus 3 v.š.
- miltai 2/3 puodelio
- kepimo milteliai 2 a.š.
- rudasis cukrus 2 v.š.
- druska 0,5 a.š.
Gaminimas:
Dribsnius užpilti šiltu pienu ir palikti išbrinkti. Jei naudojate greito paruošimo dribsnius jie išbrinks greičiau, paprasti dribsniai brinksta ilgiau. Su aliejumi išplakti kiaušinius ir supilti į jau išbrinkusių avižinių dribsnių masę. Atskirame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską ir viską įmaišyti į tešlą. Tešla turi gautis pakankamai skysta.
Leisti pastovėti 5 minutes. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje be aliejaus.
Skanaus! :)
įdomus receptas... traukiu į sąrašą.
AtsakytiPanaikinti