Dovanų idėjos

Dažnai tenka sukti galvą, kaip pasveikinti draugus ar artimuosius artėjant kokiai nors progai. Norisi kažko įdomaus bei originalaus, tačiau visos šovusios į galvą idėjos atrodo banalios ir nusibodusios? Turiu keletą pasiūlymų, kaip galėtumėte nustebinti sau brangius žmones. Juk nieko nėra nuoširdžiau ir mieliau, kaip jūsų pačių gaminti, švieži, gardūs kepiniai, atspindintys artėjančios šventės nuotaiką. 



Pats paprasčiausias variantas yra tiesiog nusipirkti šaldytos sluoksniuotos tešlos ir išpjaustyti norimos formos sausainius ar palinkėjimus. Juos pabarstykite įvairiais pabarstukais (perliniu cukrumi, cinamonu, aguonomis ar kt.), kad pagyvintumėte nuotaiką. Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol iškils ir pagels. Tai prieinamas variantas kiekvienam, nes nėra brangu ir yra itin lengvai pagaminama.



Tą patį galite padaryti ir su paprastų sausainių tešla. Tik svarbu, kad tešla būtų kočiojama, o ne skysta. Šis variantas yra geras tuo, kad sausainiai neišsipučia, todėl mažesnė tikimybė, kad formos susigadins. 


Sausainiai gimtadienio proga. Kiekvienas iš jų reiškia palinkėjimą.
Aplieti naudojant desertinio glajaus pieštukus.

Idėja, kaip supakuoti dovaną - sausainius.
Ant kortelės galima užrašyti sudėti iš
palinkėjimų (meilė, laimė ir t.t.)


Sausainiai Kalėdų proga. Forma išspausta naudojant formeles,
angeliuku veideliai - desertinio glajaus pieštukus.

Sausainius galima supakuoti į permatomą dovanų
popierių arba rinktis pigesnį variantą –
permatomas kepimo rankoves.


Kas gali būti mieliau už keksiukus?! Jie puikiai tiks gimtadienio proga (galima iškepti tiek keksiukų, kiek jubiliatui metų ir ant kiekvieno įsmeigti po žvakutę), Valentino dienos proga ar bet kokia kita proga. Keksiukus mėgsta visi! Be to, jie atrodo tikrai gražiai :)



Tikiuosi šios idėjos padės jus užvesti ant kelio ir sumąstyti dar daugiau originalių dovanų! :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą